Ateliere eematico de bricolaj, construcție și joc

Categoria: Ateliere pentru copii

Parteneri:
Eematico

Unde: Eematico (vezi harta)

Nod MakerSpace, Splaiul Unirii 160, corp Filatura, etaj 2, sector 4, Bucuresti

Programari:

Joi 27 sep, 18:00 - 19:30
Vineri 28 sep, 18:00 - 19:30
Simbata 29 sep, 10:00 - 11:30

eematico este o organizație care deschide drumul spre inovație a programelor educaționale, printr-o abordare proprie menită să dezvolte abilitățile de viață pentru secolul XXI. Facem asta prin învățare experiențială, bazată pe joacă, procesul fundamental de învățare, precum și prin construire și cu ajutorul materialelor noastre didactice.

Racheta – construcție pentru 3 - 6 ani - Joi, 27 sept, ora 18.00 - 19.30

Multe piese de lemn, plăcuțe cu șuruburi, șaibe și piulițe, materiale textile colorate, toate puse împreuna îi vor ajuta să ansambleze o rachetă cu care să decoleze în spațiu. Pentru ca cei mici să se poată urca rând pe rând în măreața rachetă, au nevoie desigur și de costumul de astronaut! Oare ce planet? vom vizita?

Presa Hidraulică  bricolaj pentru 3-6ani - Vineri, 28 sept, ora 18.00 - 19.30

Spărgătorul de nuci, menghina, presa de lemn sunt doar câteva dintre mecanismele de care copiii vor afla ca să fie pregătiți pentru a construi o jucărie spectaculoasă: PRESA HIDRAULICȚ. Copiii primesc toate materialele de care au nevoie ca să-și construiască jucăria. Cu ajutorul și puterea ei, îți pot personaliza propriile medalioane.

Inventions: from Past to Present (3-6 ani) - Sîmbătă, 29 sept, ora 10.00 - 11.30

Aventura invențiilor lumii începe la atelierele eematico! Copiii explorează electricitatea cu ajutorul becurilor sau a panoului luminos, dar și mecanica, folosindu-se de roțile dințate pentru a construi mecanisme. Dar oare care sunt uneltele care au ajutat oamenii să evolueze? Copiii le descoperă și învață să le folosească pe toate, fie că este vorba de cele tradiționale sau cele electrice.

Detalii și înscriere aici.