Vizite la Romstal

Categoria: Cum functioneaza?

Parteneri:
Romstal - Universul Instalatiilor

Unde: Romstal - Universul Instalatiilor (vezi harta)

Sos. Vitan Barzesti nr. 11A, Sector 4, Bucuresti

Programari:

Joi 27 sep, 09:00 - 11:00
Joi 27 sep, 15:00 - 17:00

Cum sunt puse în aplicație lucrurile învățate la școală după ce termini de învățat - de la tehnologie la ecologie, de la organizare la management.

Cum funcționează Romstal îsi pune la dispoziției pentru vizitare de la laborator la departamente și depozit.

Veți vizita laboratorul de aplicații practice din cadrul Academiei Romstal unde vom vedea cum funcționează echipamentele de instalații, care este componența lor, ne vom juca cu sistemul BMS (Building Management System) ce poate controla de la distanță prin telefon orice sistem de instalații, vom putea vedea sisteme ce utilizează surse regenerabile de energie și vom putea vedea producția sistemului fotovoltaic în timp real.

Veți vizita compania și departamentele din cadrul Romstal unde vom putea vedea cum sunt organizați și cum își desfășoară activitatea.

Veți vizita depozitele Romstal (150.000 mp suprafață de depozitare) pentru a vedea cum se organizează un astfel de depozit cu peste 20.000 de produse și care sunt tehnologiile utilizate.

Pentru înscriere vă rugăm trimiteti mail la Office@asur.ro - cu nr de copii, varsta lor si scoala de unde veniti

Înscrierea este deschisă doar grupurilor școlare organizate. (ne cerem scuze dragi părinți și nouă ne pare rău că nu mai suntem tineri să participăm la toate evenimentele, din păcate însă, fabricile au norme de protecția muncii care le limitează tipul de acces)