Cîștigă premii cu Kidibot la Bucharest Science Festival

Categoria: Ateliere pentru copii

Parteneri:
Kidibot

Unde: Kidibot

https://www.kidibot.ro/

Programari:

Miercuri 26 sep, 10:00
Joi 27 sep, 10:00
Vineri 28 sep, 10:00
Simbata 29 sep, 10:00
Duminica 30 sep, 10:00

Alertă, alertă! 

Crocobeșii sunt niște extratereștri răutăcioși, care vor să cucerească Pământul prin lene și prostie. Kidibot este un roboțel simpatic care îi ajută pe copiii din România să lupte să-și salveze planeta.
Singura modalitate prin care o pot face este doar arătând că citesc și învață orice materie de la școală, în special științe.

Pe perioada Bucharest Science Festival, copiii luptători din București, dar și cei de la nivel național, au șansa să câștige o bătălie importantă împotriva Crocobeșilor, dovedind că sunt pasionați de.... științe. 

Este greu, dar nu imposibil!

Copiii, singuri sau pe clase, vor răspunde la quizurile de știință de pe platforma educațională multipremiat? www.kidibot.ro. Dacă răspund corect:

                  # pot câștiga premii stelare, potrivite pentru luptători galactici ca ei, precum Kit Robotică Arduino, Smartwatch, cărți mega-interesante

                  # pot câștiga Diplome de Oameni de știință, dacă autentifică faptul că știu foarte bine materiile prezentate.


O componentă unică în România este că, după finalizarea vizitelor la diversele locații partenere Bucharest Science Festival, copiii sunt invitați ulterior să rezolve quizuri cu întrebări din lucrurile pe care tocmai le-au învățat. Astfel, copiii vor fi mult mai motivați să rețină ce învață în cadrul Bucharest Science Festival, știind că pot să câștige premii, faimă și că pot salva planeta!

Găsești concursurile legate de BSF aici  și aici poți răspunde la alte quiz-uri legate de știință și participa în alte concursuri

Dragi copii, mergeți așadar la cât mai multe evenimente organizate ca să va creșteți șansele de câștig. Soarta planetei stă în mâinile voastre!

Câteva detalii despre Kidibot:

                    # a câștigat 5 premii naționale, inclusiv Locul I la Gala Societății Civile 2018, proiecte pentru tineret
                    # a coalizat copii din peste 20% din școlile din România să citească și să învețe mai mult
                    # este GRATUIT!                                                                                           

Pentru mai multe detalii, intrați acum pe www.kidibot.ro!